TRAVERTIN

Pardoseala travertin cu pret bun in Oradea.  Travertinul este un tip de piatră naturala calcaroasa care se dezvoltă doar în jurul depozitelor de izvoare minerale. Sarurile minerale dau acestui tip unic de calcar un aspect distinctiv și izbitor. Travertin-ul este disponibil la depozitul nostru intr-o gama coloristica bogata, cum ar fi alb, negru, bej, crem, maro, gri, verde, antracit, auriu gold, silver. Aceasta reprezintă frumusețea esențială și atemporală a pietrei naturale. Un material elegant și primitor,  este soluție ideală pentru cei care caută frumusețea clasică.

 

Cel mai popular travertin se caracterizează prin nuanțe care variază de la tonuri delicate de crem până la atingerea caldă a bejului. Atunci când este lustruit,matuit sau șlefuit, apare în toată frumusețea sa surprinzătoare și radiantă și iese in evidenta armonia intrinsecă a tonurilor sale, cât și granulațiile sale pentru a crea un impact vizual uimitor. Placarea de pardoseala la living, baie si bucatarie este luminoasă, fermecătoare și liniștitoare. Scapitat este ideal pentru placare la gard, soclu si fatada casei. Modele travertin de vanzare classic, noce, gold, ivory, medium, latte, light, multicolor.

Extragem blocuri mari de piatra naturala din care prelucram la comanda piese personalizate, cum ar fi trepte pentru scari la interior si exterior, blat de bucatarie, contrablat si insula. La ferestrele geamurilor pervaze si glafuri la dimensiunea clientului. Trepte pentru scari la interior si exterior si capace de gard, stalpi si porti intrari. Marmura disponibila in cantitati mari (de mii de mp) sub forma de lastre si placaje in diferite grosimi de 1 cm, 1,5 cm, 2 cm, 3 cm. Placi cu finisaj lucios lustruit, mat, periat, natural sau sablat buciardat.

PARDOSEALA TRAVERTIN IN ORADEA

Unde puteți folosi travertin-ul ? Bucătăria și baia sunt locurile preferate pentru placarea. Poate fi folosit și pentru trepte, pardoseli, blaturi de masă si baie, pervaze exterior si interior. Cu grosimea și finisajul potrivit, travertin-ul se preteaza atât unui interior modern, cât și clasic. Extrem de variata si sofisticata, piatra naturala decorativa se foloseste tot mai des de catre designeri si arhitecti la proiecte rezidentiale si proiecte office, hoteluri, biserici, centre SPA, sali de nunti. Oferim la cerere montaj profesional de piatra naturala la trepte, gard, soclu, terasa, fatada, trotuar, alei.

Recomandam impermeabilizarea  cu solutii speciale de impregnare pentru a-i pastra frumusetea si eleganta pe termen lung.

obtine oferta !

 

PARDOSEALA TRAVERTIN

Agenti nostri va ofera  consultanta gratuita, masuratori la fata locului si montaj profesional de travertin si granit  in Oradea. Indiferent de dimensiuni care ai nevoie noi suntem in stare sa ofertam piese personalizate pentru proiectul Dvs. Preț bun pentru  travertin in Oradea si in toata Romania ! Producem la comanda si montam trepte, blaturi de bucatarie,contrablat si insula, glafuri pentru ferestre exterior si interior in termen scurt. Alege piatra decorativa  direct de la producator . Travertin in Romania si UngariaIn afara de marmura avem si placaje de travertin exterior , andezit fiamat, ardezie.

Marmura de vanzare la pret bun si livrare in:

Arad, Baia Mare,  Bistrita,  Bucuresti,   Carei,  Campia Turzii,  Cluj Calea Turzii, Pipera,  Voluntari, Cluj, Cluj Napoca,  Huedin, Hunedoara, Gilau, Ocna Mures, Odorheiu Secuiesc,  Oradea,  Satu Mare,  Sebes, Sibiu,  Sighisoara,  Targu Mures, Timisoara,  Turda,  Zalau, Cluj Bulevardul Muncii, Cluj Baciu, Cluj  Floresti.