MONTAJ PIATRA NATURALA IN ORADEA

Montaj piatra naturala in Oradea cu echipe de pietrari profesioniști. Prestam servicii de montaj pentru piatra naturala achiziționata de la compania noastră. Suntem specializați in lucrări personalizate de montaj marmura, granit, travertin, ardezie, andezit, onix, compozit quartz. Realizam placare la interior și exterior, pardoseli din piatră naturală si pereți placați cu piatră scapitata.

La exterior, portofoliul nostru de lucrări cuprinde placare de garduri, soclu si fațada, montajul capacelor de gard, stâlp si poarta. Placarea fațadelor ventilate si acoperiș cu piatra naturala ardezie.
Realizam montaj trepte pentru scări exterioare si placarea terasei cu travertin periat, mat si andezit fiamat antiderapant. Dale, pavaj, pași de pisica, pași japonezi de travertin, piatra poligonala neregulata ardezie pentru curte si gradina. Montam piatra cubica andezit, borduri si rigole. Marmura si travertin pentru placare piscina precum si capace de piatra pentru zid. Glaf exterior din marmura granit, travertin, andezit.

La interior portofoliul de lucrări este foarte diversificat. Placări de scări, glafuri, podele si pereți atât cu placaj lucios si mat de dimensiuni cat si cu lastre mari de marmura bookmatched si onix. Placarea pereților decorativi in living, hol, dormitor, casa scării si șemineu. Montaj blat mobila si insula bucătărie, panou de spate pentru protecție anti stropi din granit si compozit quartz. Blat de baie din marmura si travertin, mozaic, plinta si brâu decorativ. Placarea cu piatra a coloanelor, zonelor de recepție în hol și blaturi de bar si pentru mese si măsuțe de cafea. Proiectele noastre includ case particulare, clădiri de birouri, spitale, universități, clădiri guvernamentale, biblioteci/muzee, hoteluri/cazinouri, biserici, temple, mausolee și memoriale. Toate lucrările noaste de montaj sunt realizate cu produse din piatră naturală extrase din pământ.

Montaj piatra naturala in Oradea

Suntem o companie cu vechime de peste 15 ani in domeniul prelucrării si montajului de piatra naturala si oferim servicii complete de consultanta, măsurători, transport, montaj. Așteptăm cu nerăbdare să vă ajutăm să alegeți materialele potrivite pentru proiectul dvs, care sa îndeplinească cerințele estetice si de performanță.
Realizam montaj de calitate superioară, la înalte standarde de calitate si oferim garanție pentru lucrările executate. Livram piatra si ne deplasam pentru montaj in toata tara si in întreaga Europa.

Prestam servicii de impregnare, curățate, șlefuire a suprafețelor de marmura, granit, travertin. Comercializam produse profesionale pentru curățarea si întreținerea pietrei naturale, astfel încât aceasta sa își păstreze frumusețea timp îndelungat.

Apelați-ne cu încredere si solicitați oferta personalizata. Va vom ghida prin profesionalismul si dedicarea noastră spre alegerea produselor si serviciilor de montaj piatra naturala de calitate superioara.