Montaj piatra naturala Oradea. Solutia completa pentru dumneavoastra include si montajul produselor achizitionate de la Rocas Decor Oradea.
Echipele noastre de montatori specializati in placari cu marmura si granit , executa pe tot teritoriul Romaniei si in Europa montaje profesionale de piatra naturala . Ne ocupam de proiecte rezidentiale si publice, la standarde de calitate europene, oferind garantie pentru lucrarile realizate. Rocas Decor Oradea cu echipe de profesionisti ofera si monteaza piatra cubica in toata tara. Pret accesibil si calitate la montaj piatra naturala Rocas Decor.

Montaj lastre de marmura model bookmatch pentru placari orizontale sau verticale de echipe specializate si cu experienta. Cu mare experienta manipulam si montam piatra naturala, piese mari debitate din lastre de marmura sau granit.

Pentru a pastra marmura, travertinul, calcarul, granitul sau alte suprafete din piatra naturala la aspectul initial si pentru a oferi protectia maxima impotriva matuirii, zgarieturilor si petelor 

se ocupa Rocas Decor Oradea.

Putem sa va oferim un program de intretinere regulat in intervale mai scurte sau mai lungi pentru intretinerea si reconditionarea pietrei dumneavuastra.

Cere oferta personalizata!