DEPOZIT ONIX ORADEA

Depozit Onix in Oradea. Atunci când decorezi casa, două lucruri contează cel mai mult: să arate foarte bine și să faci lucrări de calitate. Ne dorim ca lucrările să reziste și să arate uimitor pentru o lungă perioadă de timp. Alegand onyx, asta este exact ceea ce poți realiza! Chiar dacă a fost folosit ca material decorativ de multe secole, utilizarea sa a scăzut.

Cu toate acestea, în ultimii doi ani, a revenit semnificativ in amenajările interioare. Atât designerii de interior, cât și arhitecții au redescoperit efectele uimitoare pe care acest material le are atât în ceea ce privește stilul, cât și calitatea. A fost folosit pentru sculpturi, accente arhitecturale și bijuterii de secole, iar culorile sale vibrante și bogate îl fac foarte popular.

Alege piatra onyx, dacă vrei ca, casa ta să taie răsuflarea tuturor atunci când intră.

Caracteristicile pietrei naturale onix

Aceasta roca naturala decorativa are multe utilizări atât in proiectele rezidențiale, cât si in cele comerciale. Cele mai comune sunt panourile de perete iluminate din spate cu efect foarte decorativ. Placi în jurul șemineului. Blat pentru insulă în interiorul caselor si magazine exclusiviste si blat de bar. Alte utilizări includ blat pentru masa si măsuța de cafea. In baie este folosit ca blat suport lavoar, chiuvete de baie. Îl întâlnim sub forma de glaf, trepte scara, podele ușoare și la placarea pereților.

Pentru un efect decorativ uimitor recomandam folosirea unei surse de lumina in spatele plăcii. Când vine vorba de aplicații cu piatra naturala într-o zonă rezidențială, este important să luați în considerare decorul preexistent și stilul dvs. de viață. Este destul de bogata din punct de vedere coloristic. Are vene foarte pronunțate si foarte des sunt întâlnite amestecurile de culori.

Culorile pietrei decorative onix

In depozitul nostru sunt disponibile placi de onix alb – are un fundal alb natural cu vene aurii si gri. Plăcile de onix negru sunt pur și simplu superbe prin culoarea lor naturală. Baza și culoarea dominantă este neagră, cu valuri de alb cristal care trec prin fundal.
Lastrele de onix portocaliu sau galben au o cromatica unică, care combină culorile portocaliu, galben, miere și auriu în texturi uimitoare. Placile mari de onix rosu sunt disponibile combinații de culori roșu, crem, auriu și alb.
Placi mari de onix maro, acesta este unul dintre cele mai atractive tipuri de piatra naturala și unul dintre cele mai populare. Avem si lastre de onix albastru cu un aspect natural regal.

Depozit Onix cu pret bun in depozit Oradea

Avem stoc mare de placi mari (lastre) din care prelucram la comanda, piese personalizate de piatra naturala. Debitam la dimensiunea proiectului dvs, blat, panou decorativ de perete, trepte scara, glaf. Avem in stoc lavoare de vânzare cu preț bun. Echipa noastră de profesioniști si utilajele performante ne permit sa realizam in termen scurt orice tip de lucrare folosind placi de piatra.

Avem echipa specializata in montajul plăcilor de piatra naturala. Cu grija manipulam plăcile mari de piatra si le placam pe perete si pardoseala, trepte la scări, glaf. Avem experiența in montarea blaturilor de onix, la bar, insula bucătărie, mobila baie.
Portofoliul nostru include de lucrări de placare cu onix la recepții de hotel, panou perete decorativ din spatii comerciale. Blat pentru mese de cafenea si bar. Placări de pardoseli: folosind onix alb in combinație cu sticla structurala la podea iluminată din spate. Acest tip de decor este foarte popular in spatii comerciale și poate fi realizat cu o podea înălțată, iar pentru un efect si mai bun poate fi combinat cu marmură.

Contactați-ne pentru oferta personalizata!

 

DEPOZIT ONIX

Depozit onix decorativ in Oradea cu pret bun, placi mari si lavoare de vanzare

Agenti nostri va ofera consultanta gratuita. Realizam masuratori la fata locului si montaj profesional de placi mari piatra onix, compozit quartz si granit in Oradea. Indiferent de dimensiunile de care ai nevoie noi suntem in stare sa ofertam piese personalizate pentru proiectul Dvs. Preț bun pentru cuartz compozit si blaturi de bucatarie, in Oradea si in toata Romania ! Alege piatra decorativa  direct de la producator . Compozit quartz in Romania and UngariaIn afara de compozit avem si placaje de travertin, andezit fiamat, ardezie.

Compozit de vanzare la pret bun si livrare in:

Arad, Baia Mare,  Bistrita,  Bucuresti,   Carei,  Campia Turzii,  Cluj Calea Turzii, Pipera,  Voluntari, Cluj, Cluj Napoca,  Huedin, Hunedoara, Gilau, Ocna Mures, Odorheiu Secuiesc,  Oradea,  Satu Mare,  Sebes, Sibiu,  Sighisoara,  Targu Mures, Timisoara,  Turda,  Zalau, Cluj Bulevardul Muncii, Cluj Baciu, Cluj  Floresti.