COMPOZIT QUARTZ IN ORADEA

Compozit quartz – material rezistent care vă îmbunătățește experiența în bucătărie. Compozitul cuarț este o piatra creata cu scopul de a rezista chiar și la cele mai dure condiții și provocări la care sunt supuse blaturile de bucătărie moderne. Compoziția acestui material este astfel aleasa încât va garanta satisfacția maximă.

Sunt produse cu design unic caracterizate prin longevitate si durabilitate extrema. Obiectivul principal al furnizorilor moderni de cuarț este de a oferi oamenilor o piatră sintetică aproape perfectă. In bucătăriile moderne este necesar un material care sa satisfacă cerințele estetice și sa reziste la utilizare permanenta.

De ce blaturile de bucătărie din compozit quartz sunt materialul superior pentru blatul de lucru?

Cuarțul proiectat este compus din ingrediente vaste. În ciuda faptului că deține eticheta de „produs sintetic”, este de fapt creat dintr-un amestec natural. Contine cuarț natural (aproximativ 90%), rășină (4-6%) și polimeri (de exemplu, pigmenți) sau aditivi (de exemplu, minerale, particule). Prin alăturarea acestor elemente compozitul quartz devine aproape indestructibil. Este capabil să reziste la zgârieturi, abraziune, pete, decolorare sau uzură generală.
Drept urmare, blatul de cuarț nu este conceput doar pentru a rafina decorul estetic al casei tale. Sunt instrumente practice și funcționale care vă permit să profitați la maximum de gătitul zilnic. Alegând blaturile de quartz in bucătărie veți scapă de grija de a provoca deteriorarea suprafeței blatului de lucru.

Unde putem utiliza compozit quartz

Blat pentru mobila si insula bucătărie cu dimensiune personalizata. Panou de spate anti stropire si panou protecție plita. Panou decorativ pentru perete in bucătărie si zona de dus in baie. Trepte scara si glafuri interioare, placaj pentru perete si pardoseala. Il putem utiliza in baie, bucatarie pe perete si pardoseala. In hol, living si dormitor, placaj pardoseala, in casa scarii.

Avem disponibile in stoc lastre de compozit quartz cu diferite culori, monocrome dar si cu vene fine sau mai pronunțate. Avem de vânzare quartz alb, negru, gri, nuanțe calde de bej, crem si maro. Compozit roșu si portocaliu pentru bucătarii îndrăznețe. Compozit quartz cu vene gri care brăzdează un fundal alb. Modele cu vene albe pe fundal negru si gri.

Blaturi bucatarie

Prelucram la comanda si montam blat compozit quartz in Oradea. Dispunem de utilajele necesare pentru a realiza decupaje pe blat pentru plita, chiuveta, baterie, prize. Echipa noastră de profesioniști si utilajele performante ne permit sa debitam la comanda blaturi de bucătărie personalizate după proiectul dvs. Realizam montaj blat de cuarț in bucătărie. Echipele noastre de montatori au experiența foarte mare in instalarea blaturilor de bucătărie si backsplash.

Trepte scara si glafuri interioare

Producem la comanda trepte pentru scara interioara din compozit quartz. Rezistenta si durabilitatea acestui material îl recomanda pentru trepte si contratrepte scara. Se poate folosi si pentru glaf si capace de perete. Atenție, recomandam folosirea acestui material doar la interior.

In depozitul nostru, alături de lastre mari, sunt disponibile placaje de compozit quartz cu diferite dimensiuni. Comandați placaj quartz pentru placări pardoseala hol, baie, bucătărie, living, casa scării si chiar dormitor. Îl recomandam si pentru placarea pereților in baie si bucătărie. Plăcile mari decorative, pot fi folosite si pentru placare verticala a peretelui accent din living.

Cere oferta pret!

Compozit quartz in Oradea 

Agenti nostri va ofera  consultanta gratuita. Realizam masuratori la fata locului si montaj profesional de compozit si granit in Oradea. Indiferent de dimensiunile de care ai nevoie noi suntem in stare sa ofertam piese personalizate pentru proiectul Dvs. Preț bun pentru cuartz compozit si blaturi de bucatarie, in Oradea si in toata Romania ! Alege piatra decorativa  direct de la producator . Compozit quartz in Romania and UngariaIn afara de compozit avem si placaje de travertin , andezit fiamat, ardezie.

Compozit de vanzare la pret bun si livrare in:

Arad, Baia Mare,  Bistrita,  Bucuresti,   Carei,  Campia Turzii,  Cluj Calea Turzii, Pipera,  Voluntari, Cluj, Cluj Napoca,  Huedin, Hunedoara, Gilau, Ocna Mures, Odorheiu Secuiesc,  Oradea,  Satu Mare,  Sebes, Sibiu,  Sighisoara,  Targu Mures, Timisoara,  Turda,  Zalau, Cluj Bulevardul Muncii, Cluj Baciu, Cluj  Floresti.