TRAVERTIN ORADEA

Travertin Oradea Rocas Decor este una dintre cele mai utilizate pietre naturale pentru decorațiuni interioare sau exterioare. Pavaje si placaje travertin sunt ideale pentru fațade, trotuare, trepte, baie, glafuri exterior si interior, terase. Oferim produse de placaj travertin de înaltă calitate. Dacă doriți să vă remodelați casa sau grădina, vă oferim diverse modele personalizate. Blaturi, scări / trepte, placaj, mosaic, chiuvete, pavele și medalioane.

Avem toate modele de pavele travertin în stoc în depozitul noastru de piatra naturala din Oradea. Va asigurăm că materialele noastre sunt de înaltă calitate vor ridica proiectul dvs. la nivelul așteptărilor. La noi vei fi sigur că vei găsi preț bun pentru travertin.

In calitate de producator si importator de placaj travertin, Rocas Decor Oradea detine depozit mare de piatra decorativa în România de Vest. Va punem la dispozitie peste 400000 de mp de placaje din marmura, granit,placaj travertin,ardezie si placaje andezit. Multiple dimensiuni si finisaje: antichizate, mate, periate sau lustruite. Avem si lastre mari de granit, marmura, travertin, ardezie.

Prelucram la cerere pervaze travertinblaturi de bucatarie quartz, trepte si contratrepte din marmura , glafuri interioare sau exterioare din granit. Executam orice alta aplicatie personalizata nevoilor dumneavoastra. In oricare din locatiile noastre veti gasi intotdeauna preț bun travertin si promotii atractive.

   La showroom-ul nostru din Oradea, gasiti stocuri mari de placaje travertin si piatra decorativa. Oferim travertin de calitate si stocuri mari. Termen de executie 2-3 zile !

Va punem la dispozitie echipe profesioniste de montatori , cu experienta in placare cu piatra naturala, indiferent de marimea proiectului, oriunde in Romania.

Cere oferta acum!!!

Pentru mai mult travertin

 

Piatra Naturala Rocas Decor
Va putem oferi consultanta gratuita in alegerea de piatra naturala si granit in Cluj Napoca si in toate showroom-urile din tara si va putem face o oferta personalizata pentru ca dumneavoastra sa beneficiati de soluția optimă pentru proiectele in care vom colabora! Oferta Piatra Naturala

BrasovCluj NapocaConstantaTimisoaraBucurestiIasiCraiovaGalatiPloiestiBrailaOradeaBacauPitestiAradSibiuBaia MareSatu MareRamnicu ValceaPiatra NeamtDrobeta – Turnu SeverinSuceavaTargu JiuTargovisteResitaBistritaSlatinaCalarasiHunedoaraDevaAlba IuliaZalauSfantul GheorgheTurdaMediasSloboziaLugojMedgidiaPetrosaniMiercurea CiucSighetu MarmatieiMangaliaDejCampinaCampulungReghinOdorheiu SecuiescSighisoaraSebesBorsa|