PIATRA ONIX ORADEA

Piatra Onix Oradea este o piatra decorativa care va adauga factorul wow in decorul casei tale si va ofera glamur si rafinament. Onix-ul este un material premiat pentru calitatile sale exotice si translucide. Se preteaza ca accesoriu exclusivist indiferent de stil. Onix-ul este o piatra decorativa care aduce un sentiment de eleganta si rafinament oricarui proiect.

Piatra Onix Oradea, unirea perfectă cu natura. Decorarea peretilor cu placi reprezinta pentru arhitectura moderna una dintre cele mai dorite alegeri ale designerilor. Onix decor îmbina interiorul cu Natura pentru a-și transmite esența și frumusețea prin formele sale organice și imprevizibile.

Onix are un concept propriu, fiecare piesă este unică ca și cum ar fi o amprentă. Dă o valoare estetică și rafinament oricărui tip de arhitectură. Onix-ul înfrumusețează spațiul din jur și oferă o expresie unică, tipică operelor de artă. Acestea sunt doar câteva modele de onix disponibile în colecția noastră in depozit de piatra Onix Oradea Rocas Decor.

Rocas Decor Oradea este unul din lideri în domeniu de piatră naturală, ocupând o poziție importanta pe plan national. Creat de la nivel local ne-am extins la nivel international datorită calității și designului unic al produselor noastre.

Clienții care isi doresc un design nonconformist vor alege produse de piatra decorativa Rocas Decor. Acest lucru se datorează si faptului că echipa noastra este orientata spre satisfacerea nevoilor și realizarea proiectelor lor. De asemenea detinem depozit Onix cu stocuri mari si permanente, iar clienti nostri pot vizualiza oricand materialul dorit.

cere oferta chiar acum !

DARE TO DREAM ! DESCOPERA O ALTA LUME : Onix

Piatra Naturala Rocas Decor
Va putem oferi consultanta gratuita in alegerea de piatra naturala si granit in Oradea si in toate showroom-urile din tara si va putem face o oferta personalizata pentru ca dumneavoastra sa beneficiati de soluția optimă pentru proiectele in care vom colabora! Oferta Piatra Naturala

BrasovCluj NapocaConstantaTimisoaraBucurestiIasiCraiovaGalatiPloiestiBrailaOradeaBacauPitestiAradSibiuBaia MareSatu MareRamnicu ValceaPiatra NeamtDrobeta – Turnu SeverinSuceavaTargu JiuTargovisteResitaBistritaSlatinaCalarasiHunedoaraDevaAlba IuliaZalauSfantul GheorgheTurdaMediasSloboziaLugojMedgidiaPetrosaniMiercurea CiucSighetu MarmatieiMangaliaDejCampinaCampulungReghinOdorheiu SecuiescSighisoaraSebesBorsa|