GRANIT

Granit fiamat exterior si interior in Oradea. Este cea mai dura piatra de constructie, fiind utilizat in multiple aplicatii de mii de ani, de la constructii spectaculoase la statui colosale. Rezistenta ridicata la zgarieturi si coroziune il fac de neinlocuit, fiind usor de utilizat in orice proiect. Granit exterior Oradea este utilizat la pavarea străzilor, la placarea fatadelor si gardurilor, pentru scările exterioare, terasa. La interior se foloseste pentru blat de bucatarie, insula si contrablat panou perete antistropire, glaf si trepte scara.  O pardoseala din granit poate adăuga  valoare casei tale. Podelele din granit nu sunt doar la modă, ci sunt mult mai practice decât ai putea crede.

Are gama coloristica foarte bogata incepand de la granit alb strălucitor, negru, bej, crem, albastru, maro, gri, verde, antracit, auriu. Acest material reprezintă frumusețea esențială și atemporală a pietrei naturale. Este un material elegant și regal,  fiind o soluție ideală pentru cei care caută frumusețea clasică sau chiar moderna.
Cel mai popular granit in Oradea se caracterizează prin nuanțe care variază de la tonuri delicate de crem până la antracit si negru. Atunci când este lustruit sau șlefuit, apare în toată frumusețea sa surprinzătoare și radianta. Iese in evidenta armonia intrinsecă a tonurilor sale, cât și granulațiile sale pentru a crea un impact vizual uimitor. Placarea de pardoseala la living, baie si bucatarie este luminoasă, fermecătoare și liniștitoare.

Extragem blocuri mari de piatra naturala din care prelucram la comanda piese personalizate, cum ar fi trepte pentru scari la interior si exterior, blat de bucatarie, contrablat si insula. La ferestrele geamurilor pervaze si glafuri prelucrate la dimensiunea clientului. Placaje de granit decorativ disponibil in cantitati mari (de mii de mp) sub forma de lastre si placi in diferite grosimi de 1 cm, 1,5 cm, 2 cm, 3 cm. Placi cu finisaj lucios lustruit, mat, periat, fiamat antiderapant, natural.

PLACAJ GRANIT FIAMAT EXTERIOR IN ORADEA

Unde puteți folosi granit ? Bucătăria și livingul sunt locurile preferate pentru placarea cu granit. Poate fi folosit și pentru trepte, pardoseli, blaturi de masă, blat de bucatarie, panou de spate antistropire si insula, pervaze exterior si interior. Cu grosimea și finisajul potrivit, se preteaza atât unui interior modern, cât și clasic. Extrem de variat si sofisticat,  se foloseste tot mai des de catre designeri si arhitecti la proiecte rezidentiale si proiecte office, hoteluri, biserici, centre SPA, sali de nunti. Oferim la cerere montaj profesional de piatra naturala la trepte, gard, soclu, terasa, fatada, trotuar, alei.

Avem depozite mari de granit în România cu peste 100.000 mp pe stoc si peste 600 de modele diferite.  Avem oferta granit fiamat si pret bun in Oradea la departamentul outlet. Mari promotii.

Recomandam impermeabilizarea marmurei cu solutii speciale de impregnare pentru a-i pastra frumusetea si eleganta pe termen lung.

obtine oferta !                            

Granit fiamat exterior in Oradea 

Agenti nostri va ofera  consultanta gratuita. Realizam masuratori la fata locului si montaj profesional de marmura si granit fiamat in Oradea. Indiferent de dimensiunile de care ai nevoie noi suntem in stare sa ofertam piese personalizate pentru proiectul Dvs. Preț bun pentru  marmura in Oradea si in toata Romania ! Producem la comanda si montam trepte, blaturi de bucatarie, backsplash si insula, glafuri pentru ferestre exterior si interior in termen scurt. Alege piatra decorativa  direct de la producator . Marble residence in Romania and UngariaIn afara de marmura avem si placaje de travertin , andezit fiamat, ardezie.

Granit de vanzare la pret bun si livrare in:

Arad, Baia Mare,  Bistrita,  Bucuresti,   Carei,  Campia Turzii,  Cluj Calea Turzii, Pipera,  Voluntari, Cluj, Cluj Napoca,  Huedin, Hunedoara, Gilau, Ocna Mures, Odorheiu Secuiesc,  Oradea,  Satu Mare,  Sebes, Sibiu,  Sighisoara,  Targu Mures, Timisoara,  Turda,  Zalau, Cluj Bulevardul Muncii, Cluj Baciu, Cluj  Floresti.