PIATRA NATURALA-ARDEZIE-ANDEZIT-CALCAR

Blaturi piatra naturala, devine un element decorativ atunci când este transformata în placaje pentru pardoseala la living, baie si bucatarie. Cu gama coloristica bogata incepand de la piatra alba , neagra, bej, crem, albastra, maro, gri, verde, antracit, aurie  aceasta reprezintă frumusețea esențială și atemporală a pietrei naturale. Un material elegant și regal,  este soluție ideală pentru cei care caută frumusețea clasică. Furnizăm piatra naturala pentru a satisface nevoile clienților noștri in Romania. 

Cea mai populara piatra decorativa se caracterizează prin nuanțe care variază de la tonuri delicate de crem până la atingerea caldă a bejului. Atunci când este matuita sau periata, apare în toată frumusețea sa surprinzătoare și radiantă și iese in evidenta armonia intrinsecă a tonurilor sale, cât și granulațiile sale pentru a crea un impact vizual uimitor. Placarea la gard, soclu si fatada casei este luminoasă si fermecătoare.

Extragem blocuri mari de piatra  din care prelucram la comanda piese personalizate, cum ar fi trepte pentru scari la interior si exterior, blat de bucatarie, contrablat si insula. La ferestrele geamurilor pervaze si glafuri la dimensiunea clientului. Marmura decorativa disponibila in cantitati mari (de mii de mp) sub forma de lastre si placaje in diferite grosimi de 1 cm, 1,5 cm, 2 cm, 3 cm. Placi cu finisaj lucios lustruit, mat, periat, natural sau sablat buciardat.

BLATURI PIATRA NATURALA IN ORADEA

Unde puteți folosi piatra ? Bucătăria și baia sunt locurile preferate pentru placarea cu piatra decorativa. Poate fi folosită și pentru trepte, pardoseli, blaturi de masă si baie, pervaze exterior si interior. Cu grosimea și finisajul potrivit,  se preteaza atât unui interior modern, cât și clasic. Extrem de variata si sofisticata, marmura se foloseste tot mai des de catre designeri si arhitecti la proiecte rezidentiale si proiecte office, hoteluri, biserici, centre SPA, sali de nunti. Oferim la cerere montaj profesional de piatra naturala la trepte, gard, soclu, terasa, fatada, trotuar, alei.

Recomandam impermeabilizarea  de piatra cu solutii speciale de impregnare pentru a-i pastra frumusetea si eleganta pe termen lung.

obtine oferta !

BLATURI PIATRA NATURALA

Agenti nostri va ofera  consultanta gratuita, masuratori la fata locului si montaj profesional de granit si marmura in Oradea. Indiferent de dimensiuni care ai nevoie noi suntem in stare sa ofertam piese personalizate pentru proiectul Dvs. Preț bun pentru  marmura in Oradea si in toata Romania ! Producem la comanda si montam trepte, blaturi de bucatarie,contrablat si insula, glafuri pentru ferestre exterior si interior in termen scurt. Alege piatra decorativa  direct de la producator . Marble residence in Romania and UngariaIn afara de marmura avem si placaje de travertin , andezit fiamat, ardezie.

Piatra naturala de vanzare la pret bun si livrare in:

Arad, Baia Mare,  Bistrita,  Bucuresti,   Carei,  Campia Turzii,  Cluj Calea Turzii, Pipera,  Voluntari, Cluj, Cluj Napoca,  Huedin, Hunedoara, Gilau, Ocna Mures, Odorheiu Secuiesc,  Oradea,  Satu Mare,  Sebes, Sibiu,  Sighisoara,  Targu Mures, Timisoara,  Turda,  Zalau, Cluj Bulevardul Muncii, Cluj Baciu, Cluj  Floresti.